Jacqueline Gommers

virtueel assistent

Over mij: Virtueel assistent voor zorg en welzijn

secretaresse op afstand

Mijn naam is Jacqueline Gommers, creatief, leergierig, gevoelig en zorgzaam. Ik vind het erg leuk om van alles te organiseren. Ook ben ik graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Ervaring op secretarieel en administratief gebied heb ik in veel verschillende werkvelden. Mijn hart ligt in het ondersteunen binnen de zorg, welzijn en in het onderwijs. Als pedagogisch medewerker jeugdzorg en als woonzorgbegeleider in de ouderenzorg weet ik hoe het werken in deze sectoren écht is.

Na meer dan 25 jaar ervaring in secretariële functies bij scholen, organisaties en bedrijven, is het tijd voor meer vrijheid en flexibiliteit, een betere gelukbalans. Dus heb ik in 2023 besloten een bedrijf voor mezelf op te bouwen. Anderen helpen om zelf ook meer tijd te creëren voor hun privé leven of de mogelijkheid bieden om hun praktijk te laten groeien.

virtual assistant

Jacqueline Gommers - VA

Ik kan me ergeren aan inefficiency en traagheid. Nauwkeurigheid en structuur zijn mijn tweede natuur. Mijn voorgaande werkgevers beschrijven mij als initiatiefrijk, punctueel en iemand die prioriteiten kan stellen.

Ik ben een echte aanpakker en doorzetter, wat perfect van pas komt in mijn werk als VA. Ik bied zzp’ers in zorg en welzijn een online ruggensteun. Graag neem ik die werkzaamheden uit handen waar jij geen kennis van hebt of liever door anderen laat doen.

Op de pagina Mijn aanbod laat ik zien welke taken ik zoal uit handen kan nemen. Neem daar dus snel een kijkje!

Secretaresse op afstand

Ik werk heel graag samen met zorgprofessionals

Is je to-do lijst te lang?

Zie je hierdoor je gezin, vrienden en familie te weinig? Haal je geen energie uit een aantal taken die op je lijst staan? Wil je groeien, maar je weet niet hoe?

secretaresse op afstand virtueel assistent

Jij zorgt, ik regel

Johan Frisopark 12 | 5684 GG Best | 06-53720126

© Jacqueline Gommers, 2023